Călărași: Vidanja cu miros de gaze naturale produce panică pe str. Flacăra. Pompierii intervin…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Vidanja cu miros de gaze naturale produce panică pe str. Flacăra. Pompierii intervin…

Azi noapte, 29 decembrie pe la orele 23 locuitorii de pe strada Flacăra au trăit clipe de șoc.  La intersecția acesteia cu strada Eroilor Revoluției locatarii de la blocul de garsoniere au reclamat mirosuri de gaze naturale. Pompierii, jandarmii, polițiștii și autospeciala CBRN au creat atmosfera de sărbătoare… Au venit și meseriașii de la Distrigaz cu detectoarele…Totul s-ar fi datorat meseriașilor de la Ecoaqua care au lucrat în zona blocului B3 și au excavat și o țeavă de gaze. Numai că lucrătorii de la Ecoaqua au susținut că nu miroase a gaze ci doar a dejecții de la vidanja aducătoare de prosperitate, cea care a scos apa din șanțul unde se lucra de zor. Alte mirosuri de gaze au fost semnalate pe strada Mușețelului.

Gurile rele spun că Distrigaz a pompat mai mult mercaptan în instalație și că mirosul era normal pentru a se depista scurgerile din rețea. Scurgerile de gaze, firește…nu cele de apă. Alții spun altceva. Ne aducem aminte de casa sărită în aer acum 2 luni pe str. Variantă Nord, care a explodat din cauza unei fisuri pe instalația aflată sub trotuar…Multe minuni aduse de tehnologie în Călărași. Iată că Ecoaqua este tot mai aproape și mai aproape de cetățean și de Sărbătorile de iarnă. Vidanje, excavatoare, și autocamioane excavează minunatele noastre șosele, formidabilele noastre trotuare ca să își repare țevile. De la explozia blocului de vizavi de SRI au trecut doar 5 ani…Va aduce Distrigaz în parteneriat cu Ecoaqua alte surprize de Noul An?