Călărași. Viceprimarul Dragu a dispus recuperarea dalelor de ciment de la trotuarele străzii București pentru realizarea aleilor în cimitire. VIDEO

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Viceprimarul Dragu a dispus recuperarea dalelor de ciment de la trotuarele străzii București pentru realizarea aleilor în cimitire. VIDEO

Începutul primăverii îl găsește mai neobosit pe viceprimarul Dragu Nicolae. Aflăm că a obținut aprobarea de la primarul Marius Dulce pentru a folosi toate dalele din ciment recuperate de la trotuarele de pe strada București pentru a realiza alei în cimitire. Deocamdată lucrarea se va realiza în Cimitirul Central.

 VIDEO

De menționat că trotuarele de pe strada București au fost reabilitate acum 4-5 ani de către administrația Drăgulin, dar s-a depus și documentație pentru reabiiltarea străzii prin acel grandios proiect de regenerare urbană. Ca atare toate dalele puse acum 4 ani sunt scoase. Dragu a declarat că nu admite furtul lor sau folosirea în scopuri nejustificate pentru că au costat municipalitatea o sumă considerabilă de bani.

Pe lista de lucrări în cimitire sunt în derulare tăierea vegetației uscate, amplasarea a 27 camere de supraveghere și urmează reabilitarea gardului latura nord/ CFR a Cimitirului Central. De remarcat faptul că bugetul nu este generos ca în anii anteriori, primăria Călărași fiind nevoită să se gospodărească și din alte surse, să exploateze forța de muncă pentru ajutoarele sociale sau resurse din sponsorizări.