Călărași: Și în acest an Primăria marginalizează pe comercianții călărășeni, de Zilele așa zisului municipiu

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Și în acest an Primăria marginalizează pe comercianții călărășeni, de Zilele așa zisului municipiu

Mai mulți comercianți călărășeni, producători/ preparatori din produse din carne ni s-au adresat, arătându-și nemulțumirile față de Primăria Călărași și primarul liberal Drăgulin. Pe scurt, aceștia reclamă că și în acest an Primăria le-a repartizat locuri dosnice, improprii pentru desfășurarea de activități comerciale specifice acestora.

Am fost iar înghesuiți înspre parcarea Hotelului Călărași, acolo unde nu avem vad comercial – spune unul dintre aceștia, sub anonimat. Vă rog insistent să nu ne publicați numele. Primarul în loc să rezolve situația este un om foarte rău, foarte răzbunător. Ne va șicana și ne va crea multe probleme dacă află cine suntem….spune altul. De fapt suntem majoritatea comercianților călărășeni. Nu se poate ca de Ziua municipiului nostru să fie aduși comercianți din alte localități din țară și să li se acorde generos locuri mari, la poziție. Generozitatea asta ascunde ceva de care domnul primar nu poate fi străin…spune acesta.

Suntem călărășeni și reprezentăm comerțul aici, terasele. Nu se poate să fim și în acest an înghesuiți într-o margine spre spatele locației. Noi aducem aici taxe și impozite locale. Primăriile din alte localități încurajează pe întreprinzătorii din localitățile lor, iar Drăgulin îi favorizează pe cei străini de localitate. Să plece cu ei, acolo de unde vin, și să ne lase în pace – spune un altul revoltat arătând dezastrul creat de primar în municipiu prin lucrări care blochează toată circulația auto și pietonală.

Nu se mai poate cu primarul ăsta. Am avut încredere în el și l-am votat ca proștii, iar acum ne marginalizează. După ce că ne-a înghesuit nu avem asigurate nici condiții de igienă. Nu avem racordare la apa curentă, grupurile sociale sunt departe de noi. Pentru ce plătim sumele astea imense drept taxe?…arată un altul. Nicăieri în țară nu veți găsi primar mai răutăcios față de alegătorii lui – arată acesta.

Iată ce șpagă spun comercianții că s-a obținut anul trecut și unde au ajuns banii din concesionarea terenurilor… VIDEO

Anul trecut Primăria Municipiului a moșit Zilele Municipiului printr-o firmă. S-a păstrat taină în jurul numelui acesteia respectiv Produktiv Assets dar noi am denunțat neregulile și supărarea oamenilor AICI Am arătat aici declarații video ale comercianților care nu mia vor să vină în orașul nostru, părerea lor foarte proastă despre administrația locală condusă de Drăgulin, AICI Anul trecut comercianții au declarat video că au fost țepuiți de organizator. AICI puteți vedea ce părere au străinii care îl acuzau atunci pe primar. Se va repeta povestea de anul trecut, sau va învăța domnul primar din greșeli să repare…ce se mai poate?