Călărași. Primarul Marius Dulce vrea să termine în acest an altă parcare. Iată unde…

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Primarul Marius Dulce vrea să termine în acest an altă parcare. Iată unde…
Blocurile K11  și  K12 vor avea o parcare modernă
Ambițiile primarului Marius Dulce sunt cunoscute. Nici un primar nu a avut în istoria municipiului 47 lucrări, 47 șantiere. Marius Dulce s-a orientat către creșterea calității vieții prin reabilitarea infrastructurii degradate,  asfaltarea trotuarelor, realizarea de piste pentru biciclete, a unor zone pentru agrement și petrecerea timpului liber, modernizarea parcurilor și realizarea unor noi locuri de joacă.
În acest an ambiția lui Dulce se îndreaptă și pentru a finaliza lucrările la o nouă parcare de domiciliu în municipiul Călărași!
După ce pe 23 octombrie a fost emis Ordinul de începere, la începutul acestei luni au demarat lucrările de amenajare a parcării aferente ansamblului de blocuri K11 și K12, din strada Belșugului. Pe o suprafață de 2.794 mp sunt proiectate nu mai puțin de 94 de spații de parcare. Termenul de finalizare a acestui proiect, finanțat integral de la bugetul local, este 31 decembrie 2023.