Călărași. Primarul Marius Dulce vrea să asfalteze str. Kogălniceanu, 1 Mai și să modernizeze străzile din Măgureni și Mircea Vodă…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Primarul Marius Dulce vrea să asfalteze str. Kogălniceanu, 1 Mai și să modernizeze străzile din Măgureni și Mircea Vodă…

Articol unic: Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, luni, 18.10.2021, ora 12.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/zoom/SMS cu următoarea ordine de zi:

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare strada Mihail Kogălniceanu şi Bulevardul 1 Mai din municipiul Călărași, judeţul Călărași”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi în Cartierul Mircea Vodă, Lot 2, Municipiul Călăraşi”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi Cartier Măgureni”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi pe culoarul de tranzitare al municipiului Călărași: strada Sloboziei (DN21), Bulevardul Republicii, strada Eroilor (DN3B), județul Călărași”.
  5. Proiect de hotărâre privind desemnarea peroanelor cu drept de semnătură şi efectuarea operaţiunilor bancare în relaţia cu UniCredit Bank.

 Primar,

Marius Grigore Dulce