Călărași. Primarul Marius Dulce cere aprobarea altui Regulament de atribuire/ licitație pentru parcările de domiciliu.Ce se schimbă…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Primarul Marius Dulce cere aprobarea altui Regulament de atribuire/ licitație pentru parcările de domiciliu.Ce se schimbă…

Cel mai important obiectiv pe lista de promisiuni a primarului PSD Marius Dulce este realizarea de noi locuri de parcare și amenajarea celor existente. An de an acesta a realizat sute de noi locuri de parcare. Se pot exemplifica cele din cartierul 5 Călărași dar și cele din cartierul 10 Nivele, iar în prezent din cartier Mircea Vodă blocuri.

 VIDEO

Locul unde primarul Marius Dulce a realizat cca. 120 parcări

Venind în întâmpinarea cetățenilor, din discuții cu aceștia primarul Dulce este nevoit să modifice Regulamentul de atribuire/ licitație pentru parcările de domiciliu. Astfel noile condiții de eligibilitate vor fi mai permisive, accesibile solicitanților. Va crește perioada de timp prin care contractul poate fi prelungit. Va fi introdusă posibilitatea de a aplica online pentru procedură folosind o aplicație informatică ce permite vizualizarea în timp real a locurilor ocupate.

 VIDEO

Alte cca. 200 locuri de parcare în cartier 5 Călărași

Fără a-l elogia pe primarul Dulce, trebuie menționat că acesta este orientat către a crește gradul de ocupare al parcărilor realizate cu un regulament și proceduri accesibile cetățenilor. Neîndeplinirea condițiilor de eligibilitate a produs supărarea multor cetățeni iar soluțiile au fost găsite de primar. Neregulile pot rezolva situații ca de ex. 1 Solicitantul are apartament proprietate în zona arondată parcării dar nu are adresa de domiciliu acolo. Ex. 2 Auto de serviciu pecare se solicită parcarea nu este impozitată în Călărași.

La sfârșitul acestei informări, primarul Marius Dulce arată că este receptiv oricăror propuneri legale, eficiente care să permită folosirea la maximum a parcărilor din Călărași, crearea altor parcări, cu mențiunea că cele realizate vor fi dotate cu sisteme de supraveghere video, iluminat, coșuri de gunoi și mobilier adecvat, etc.