Călărași. Primarul Dulce este preocupat de crearea de locuri de muncă…Primul pas împreună cu Makita

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Primarul Dulce este preocupat de crearea de locuri de muncă…Primul pas împreună cu Makita
Primarul Marius Dulce şi conducerea Direcţiei Programe şi Dezvoltare Locală au avut ieri 8 aprilie, la sediul Primăriei, o întâlnire de lucru cu directorul executiv al Makita EU, Gabriel Cătălin Anghel. Discuţiile au vizat identificarea posibilităţilor de implicare a corporaţiei japoneze în dezvoltarea învăţământului dual local, din perspectiva pregătirii forţei de muncă necesară în unităţile de producţie ale acesteia precum şi în organizarea unor târguri de job-uri pentru recrutarea candidaţilor eligibili.
Marius Dulce, primar mun. Călărași:  „Este un prim pas în direcţia dezvoltării unei colaborări trainice şi benefice atât din perspectiva dezvoltării economice cât și a îmbunătățirii mediului educațional și social. Suntem onoraţi de interesul manifestat de grupul Makita în susţinerea învăţământului dual în municipiul Călăraşi şi îi asigurăm pe viitorii noştri parteneri de tot sprijinul. Uşa Primăriei rămâne deschisă, în continuare, pentru toate companiile locale şi naţionale care doresc să investească în infrastructura economică şi socială a Călăraşiului”, a declarat primarul Marius Dulce.