Călărași: Polițiștii și jandarmii intră peste proxeneți…

1 lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Polițiștii și jandarmii intră peste proxeneți…

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE PROXENETISM

La această oră, polițiștii din Călărași efectuează 12 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism. 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează 12 percheziții domiciliare pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2019 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi exploatat sexual pe raza județului Călărași, obținând astfel bani.

Vor fi puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

La data de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, au efectuat 12 percheziții domiciliare pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2019 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat mai multe tinere prin metoda ”loverboy”, pe care ulterior le-ar fi exploatat sexual pe raza județului Călărași, obținând astfel bani. 

Au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Față de zece persoane s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi.