Călărași: Polițiștii saltă alți infractori. Unii sunt depuși în…penitenciar

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Polițiștii saltă alți infractori. Unii sunt depuși în…penitenciar

 

Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

 

 La data de 08 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar două persoane condamnate la închisoare.

-Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Dragalina, județul Călărași, condamnat la 1 an și 10 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

-De asemenea, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Crivăț, județul Călărași, condamnat la 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativa de viol.

Cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea  gradului de siguranță a participanților la trafic.

-La data de 08 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6  Poliție Rurală Grădiștea au depistat un bărbat, de 43 de ani, din comuna Independența, județul Călărași, în timp ce conducea un moped pe drumurile publice, deși nu deținea permis.

-De asemenea, în ziua de 07 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grădiștea au depistat un tânăr în vârstă de 17 ani, din  comuna Mânăstirea, județul Călărași, în timp ce conducea o motocicletă, deși nu poseda permis.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.