Călărași: Polițiștii saltă 3 agresori din Spanțov și un hoț din Curcani…

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Polițiștii saltă 3 agresori din Spanțov și un hoț din Curcani…

REȚINUȚI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE

Polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Oltenița cercetează în stare de reținere trei bărbați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 14 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie în vârstă în vârstă de 40 de ani, din comuna Spanțov, județul Călărași, cu privire la faptul că fiul său a fost agresat de mai multe persoane.

În fapt, pe fondul unui conflict spontan, doi tineri în vârstă de 23 și 17 ani, în timp ce se aflau în comuna Spanțov, pe strada Șoseaua Olteniței, pe fondul unui conflict spontan au fost agresați fizic de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 42 de ani, aceștia din urma lovindu-i cu pumnii în zona feței.

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 22 februarie a.c., cei trei bărbați au fost identificați, a fost probată activitatea infracțională și luată  măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 3 Poliție Rurală Curcani au depus în penitenciar un bărbat condamnat la închisoare. La data de 22 februarie a.c., polițiști au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Curcani, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.