Călărași: polițiștii prind în flagrant 8 borfași. 37 conducători auto au rămas fără permis

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: polițiștii prind în flagrant 8 borfași. 37 conducători auto au rămas fără permis

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: 148 DE INTERVENȚII LA EVENIMENTE ȘI PESTE 550 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 8 persoane, precum și dispunerea a 13 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 37 de conducători auto au rămas fără permis.        

În săptămâna 07 – 13 ianuarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 148 de evenimente, dintre care 144 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 48 de infracțiuni, 8  persoane fiind surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 552 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 198.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 37 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.