Călărași: Polițiștii călărășeni fac bilanțul unei săptămâni obișnuite de muncă

12 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Polițiștii călărășeni fac bilanțul unei săptămâni obișnuite de muncă

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: PESTE 260 DE INTERVENȚII LA EVENIMENTE ȘI 832 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la peste 260 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 48 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 08 – 14 iulie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10acțiuni și s-a intervenit la 261 de evenimente, dintre care 254 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 88 de infracțiuni, 14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, au aplicat 832 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 290.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație,  au fost reținute 48 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.