Călărași. Noul an debutează pentru primarul Marius Dulce cu finanțarea pentru“Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități din municipiul Călărași”

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Noul an debutează pentru primarul Marius Dulce cu finanțarea pentru“Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități din municipiul Călărași”
Astăzi, 8 ianuarie, primarul Marius Dulce a semnat contractul de finanțare al proiectului “Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități din municipiul Călărași”, în cadrul PNRR Componenta 13. Reforme sociale, Investiția I.2. Reabilitarea, renovarea și dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități, Ținta 395- Servicii comunitare modernizate pentru persoanele cu dizabilități.
Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.014.638,00 lei (fără TVA).
Categoriile de lucrări ce se finanțează sunt: lucrări de reabilitare, consolidare (inclusiv seismică), modernizare, eficientizare energetică, recompartimentare a unor imobile existente precum și accesibilizarea acestora și dotarea cu un mijloc de transport adaptat persoanelor cu dizabilități.
◾️ Centrul de zi are o capacitate de 20 de persoane adulte cu dizabilități.
◾️ Hotărârea privind aprobarea depunerii și finanțării proiectului cu titlul “Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități din municipiul Călărași” a fost adoptată în plenul ședinței ordinare din 27 octombrie 2022.