Călărași / Muncă de poliție tot mai grea în lupta antiCovid…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași / Muncă de poliție tot mai grea în lupta antiCovid…

MISIUNI ȘI CONTROALE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea virusului COVID-19.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 90 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 943 de obiective de interes și 469 de autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurilor de siguranță polițiștii au verificat 3.505 persoane, dintre acestea 1.680 aflate în izolare și carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

 Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanța fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună riscului îmbolnăvirii