Călărași. Lucrările pe strada București se desfășoară în grafic

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Lucrările pe strada București se desfășoară în grafic

Primarul Marius Dulce demonstrează încă o dată că este un om de cuvânt care se ține de treabă și onorează toate promisiunile electorale făcute călărășenilor în 2020. Una dintre ele se referă la reabilitarea a cca. 3 km. șosea și trotuar, parcări pe strada București, respectiv prelungirea București.  Joi, 9 iunie primarul Marius Dulce a anunțat că lucrările de asfaltare a sectorului Frână – Variantă Nord s-a asfaltat.  În paralel, la capătul opus străzii pe sectorul 5 Călărași – str. Gh. Lazăr se fac lucrări la structura de rezistență și se aduc la cota șoselei căminele de acces la utilități.

Pe cel de al treilea sector al străzii București, între 5 Căărași și Siderca vor începe lucrările de asfaltare. Toate acestea presupun un disconfort – arată Dulce, și rugăm pe cetățeni să înțeleagă / să accepte aceasta, pentru că de 30 de ani această stradă nu a văzut decât peticiri.  Toate lucrările sunt destinate crețterii fluidității traficului și a siguranței rutiere.  Totodată se îmbunătățesc condițiile de transport în comun care vor fi accesibile pentru toți călărășenii.

Dulce a arătat că prioritatea mandatului său este modernizarea infrastructurii rutiere, un lucru care va aduce dezvoltarea comunității și beneficii pentru comunitate dar și cetățenii ce vizitează orașul Călărași.  El a insistat să spună că verifică periodic situația de lucrări, progresul acestora împreună cu executantul ia măsuri de deblocare a unor situații nedorite ce pot să apară.