Călărași. Lucrările la Piața Mare sunt abandonate. Promisiuni electorale greu de onorat…Iată de ce…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Lucrările la Piața Mare sunt abandonate. Promisiuni electorale greu de onorat…Iată de ce…

Independent de voința primarului Dulce, lucrările la Piața Mare nu continuă…

Începute după 2 ani de la demolarea Pieței Centrale Agroalimentare din Călărași, mutarea acesteia în Hala Centrală sub un cort spoitoresc au creat multe nemulțumiri la adresa fostului primar. Nici actualul primar pare că poate să coordoneze lucrările la această piață unde haosul îl descoperim cu ochiul liber.  Lipsa locurilor de parcare, aglomerația și condițiile insalubre oferite contracost de Administrația Piețelor i-au săturat nu numai pe comercianți ci mai ales pe cumpărători, formați din persoane vârstnice ce domiciliază în zonă.

Începute cu tam-tam în luna mai 2020 lucrările aveau promisiunea electorală ca să fie terminate în toamna acestui an, pentru a muta în noua construcție pe comercianți. Este greu de presupus cum vor fi finalizate lucrările de către firma din Voluntari în condițiile în care de peste 1 lună nu s-a lucrat deloc. Acoperișul așteaptă ploile de toamnă pentru ca degradarea clădirii să înceapă.

Aflăm că firma constructoare este aceeași care a abandonat lucrările la Casa de cultură din Cuza Vodă. Numai că acolo primarul Monica Ceaușescu a reziliat imediat contractul și a continuat imediat lucrările cu o firmă cu expertiză. La Călărași lucrările la Piață sunt exact ca în fotografii. Porțile șantierului sunt închise iar paznicii spun că nu și-au primit salariile de vreo 6 luni. Nimeni nu poate fi găsit la lucru, nici măcar acei necalificați pe care i-am prezentat acum câteva luni. Buruiana și deșeurile rezultate din așa zisa construire arată o imagine dezolantă. Lumea bârfește iar mulți înjură către Administrația Piețelor dar și către Primărie. Nici în acest an nici peste 2 ani Piața Mare nu se va termina, spun mulți călărășeni sătui se promisiuni, afișe și de bășcălia la care au fost supuși.