Călărași: Jandarmii saltă alți comercianți/consumatori de droguri

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Jandarmii saltă alți comercianți/consumatori de droguri

Posesori de substanțe interzise  ,,deranjați” de jandarmii călărășeni

 

În data de 17.10.2018, în jurul orei 10.50, o patrulă de jandarmi, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe str. Cornişei din mun. Călăraşi două persoane de sex masculin care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că se numesc B. B. A. în vârstă de 23 de ani şi E. V. N. în vârstă de 21 de ani, ambii din mun. Călăraşi, jud. Călăraşi, iar în momentul depistării, asupra numitului B.B.A. a fost găsită o țigaretă confecționată, conținând resturi vegetale uscate de culoare galben-maro și o rolă de foițe pentru confecționarea țigaretelor.

În cauză au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

         În data de 16.10.2018, în jurul orei 19.50,  o patrulă de jandarmi, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe str. Cornişei din mun. Călăraşi două persoane de sex masculin care aveau un comportament suspect.

         În urma verificărilor efectuate s-a constatat că se numesc G.B.P. în vârstă de 33 de ani şi Z.V. în vârstă de 24 de ani, ambii din mun. Călăraşi, jud. Călăraşi, iar, în momentul depistării, asupra numitului G.B.P. au fost găsite două pliculeţe din material plastic conținând o substanţă vegetală uscată de culoare galben-verzuie.

         În cauză au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru deținerea 

de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

În data de 12.10.2018, în jurul orei 13.00, oamenii legii, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu,  au depistat în zona “Amfiteatru”, pe str. Cornişei, două persoane care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acestea se numesc P.I.I. în vârstă de 38 de ani si C.V.T. în varstă de 29 de ani, ambii din mun. Călăraşi. 

În momentul depistării, asupra numitului P.I.I, a fost găsită, într-o folie de aluminiu, o substanţă de culoare maro (baton de aproximativ 2 cm.), pe care, din declaraţiile acestuia, ar fi cumpărat-o de la o persoană de sex masculin ca fiind “haşiş”.

În cauză au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL