Călărași: Jandarmii au restabilit liniștea publică tulburată la o altă nuntă

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Jandarmii au restabilit liniștea publică tulburată la o altă nuntă

Astăzi 1 iulie 2019 orele 21, o grupă de jandarmi sesizată de zgomotul produs de amplificatoarele audio în cartierul Mircea Vodă, pe strada Pescăruș nr 13 au intervenit. Aceștia au dispersat pe comercianții care ocupaseră calea de comunicație, respectiv trotuarul și șoseaua cu tot felul de gherete unde vindeau dulciuri, porumb fiert, gogoși, baloane și jucării, etc. Totodată au amendat pe organizator cu suma de 1000 lei pentru tulburarea liniștii publice. Jandarmii de la Detașamentul de jandarmi mobil Călărași au declarat că vor patrula în zonă și nu vor permite reocuparea domeniului public și nici tulburarea liniștii în cartier. Reamintim cetățenilor că pot sesiza astfel de aspecte la dispeceratul unității telefon 0242 315421 și 0242 317771.

 

De reamintit despre faptul că Jandarmeria Călărași are un protocol de colaborare în astfel de situații cu Poliția mun. Călărași dar și cu Poliția locală. Acțiunea lor poate merge până la desființarea construcțiilor stradale/ corturi sau alte amenajări care ocupă căile de comunicații, reținerea persoanelor și sancționarea celor vinovați de încălcarea prevederilor legale.

Notă. Fotografia și filmul sunt exemplificative/ nu au legătură cu incidentul la care jandarmii au descins