Călărași. ITM nu se lasă. Controalele ajung și la societățile care se ocupă de creșterea păsărilor…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. ITM nu se lasă. Controalele ajung și la societățile care se ocupă de creșterea păsărilor…

COMUNICAT

 

In săptămâna 18 – 22.02.2019, ITM Călăraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: comerţ, fabricarea de construcţii metalice, activităţi de asistenţă spitalicească, activităţi de asistenţă medicală specializată, creşterea păsărilor, fabricarea pâinii, vulcanizări şi spălătorii auto, agricultură,  fabricarea altor produse anorganice chimice, comerţ, activităţi de arhitectură, lucrări de instalaţii electrice, alte domenii de activitate.

Rezultatul controalelor:

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă –  au verificat 23 de angajatori, şi au fost dispuse 30 de  măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate in muncă – au efectuat 29 de controale, 26 de angajatori au fost sancţionaţi, s-au aplicat amenzi în valoare de 18000 de lei şi 52 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 54 de măsuri cu termene precise de rezolvare.