Călărași. Instituțiile locale colaborează pentru măsuri de ordine la meciul România – Turcia

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Instituțiile locale colaborează pentru măsuri de ordine la meciul România – Turcia

Jandarmeria Călărași a asigurat astăzi 18 ianuarie, prin 40 jandarmi, buna desfășurare a meciului de futsal România – Turcia. Efectivele au fost coordonate de col. Ghiveci Viorel, col. Petcu Emil și lt. col Dumea Petrică. Jandarmii au informat cetățenii privind regulile pe care aceștia vor trebui să le respecte, conf. prev. legii 4/2008 reactualizată.Acestea au continuat campania Jandarmeriei de informare, prevenire și combatere a violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive. Accesul în Sala Polivalentă a fost gratuit la meciul de futsal, dar atent controlat de forțele de ordine publică. Poliția locală Călărași a asigurat ca de obicei măsurile de ordine publică în Sala Polivalentă cu efectivele de serviciu, coordonate și instruite la fața locului de către directorul adjunct. De menționat  implicarea polițiștilor locali în ultimele 2 săptămâni și în activitățile de îndrumare a autovehiculelor, pentru eliberarea tronsoanelor de străzi unde s-a acționat pentru deszăpezire.

Viceprimarul Ivanciu Viorel (PNL), a verificat personal dispozitivele  din subordine de la Sala Polivalentă și starea tehnică a instalațiilor de climatizare, aerisire, fiind preocupat ca pe viitor să se implice și pentru realizarea celor 200 locuri de parcare prevăzute în proiectul Sălii Polivalente. Acesta s-a declarat nemulțumit de faptul că spectatorii folosesc locurile de parcare din fața blocurilor din zonă, privând pe riverani de folosirea acestora. Măsurile de îndrumare a circulației rutiere au fost luate de echipe de agenți din cadrul Poliției Rutiere Călărași.