Călărași: Inspectorii ITM nu se opresc din sancțiuni. Iată unde…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Inspectorii ITM nu se opresc din sancțiuni. Iată unde…

In sãptãmâna 31.08 – 04.09.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in următoarele domenii de activitate: confecţii textile, comerţ, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, restaurante şi baruri, lucrări de instalaţii sanitare, alte domenii de activitate.

Duminică 06 septembrie 2020, ITM Cãlãraşi împreună cu I.P.J. Călăraşi şi DSVSA, au efectuat controale în domeniul alimentaţiei publice (terase, baruri, restaurante), în vederea respectării prevederilor legii nr.55/2020 – privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Rezultatul controalelor:

 inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã –  au verificat 13 angajatori, unul a fost sancţionat şi s-au aplicat amenzi în valoare de 3000 de lei. Au fost dispuse 10 măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 15 controale, 12  angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 15 avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 21 de mãsuri cu termene precise de rezolvare.

 

 

 

Inspector Şef,