Călărași: Inspectorii ITM descind în service-urile auto și alte locații…

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Inspectorii ITM descind în service-urile auto și alte locații…

COMUNICAT

 

În sãptãmâna 03 – 07.02.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: comerţ, agriculturã, construcţii, transporturi, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, restaurante şi baruri, activităţi de contractare pe baze temporare a personalului, activităţi de protecţie şi gardă, activităţi curăţenie, alte domenii de activitate.

 

Rezultatul controalelor:

 inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã –  au verificat 29 de angajatori, 5 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 23000 de lei, din care 20000 de lei pentru muncă nedeclarată. Au fost dispuse 37 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 10 controale, 9 angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate  17 avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 17 mãsuri cu termene precise de rezolvare.

Inspector Şef,