În Călăraşi, încă un proprietar şi-a ”cumpărat” şoseaua din faţa casei

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru În Călăraşi, încă un proprietar şi-a ”cumpărat” şoseaua din faţa casei
Un locatar de pe strada Pompieri, învecinat cu Sediul PSD,  şi-a ”cumpărat” şoseaua din dreptul casei. De vreo 2 luni proprietarul de la  imobilul din fotografie îşi rezervă vreo 4 locuri de parcare în faţa acestuia. Domnul şi-a îngrădit locul cu BCA-uri, pentru a-l folosi doar el. Nu ştim ce părere are Poliţia locală din Călăraşi, în condiţiile în care zona este foarte aglomerată iar parcările insuficiente. 
Să adoptăm şi noi metoda cu BCA-uri amplasate pe carosabil?
Ce spuneţi dle director al Poliţiei locale, Anghel Daniel ? Este la doar 100 metri de Sediul acestei minunate Instituţii… Pentru că proprietarul locaţiei a spus că numai el are dreptul să folosească carosabilul din faţa casei…Adică nu-i pasă. Ca şi multor altor proprietari, cum ar fi de la magazinele de pe strada Bucureşti, chiar vizavi de Primărie, ori din zona Pieţei Mari. Lipsa parcărilor determină pe proprietari să îşi marcheze ei acest drept de a ocupa carosabilul cu diferite ambalaje din plastic, navete, sticle, etc.
O fi normal?