Călărași. Hoțul care a furat componente de irigație a fost prins

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Hoțul care a furat componente de irigație a fost prins

Bărbat reținut pentru furt calificat

 

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, de către un bărbat, de 55 de ani, cu privire la faptul că, dintr-o societate comercială, au fost sustrase mai multe componente de irigație.

Din primele verificări, a reieșit faptul că în perioada 28-29 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras componente de irigații, dintr-o societate comercială, situată în municipiul Călărași.

La data de 26 august a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 36 de ani.

În urma perchezițiilor, din prejudiciul total de 15.000 Euro au fost descoperite și recuperate mai multe bunuri, în valoare de 11.000 Euro.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.