Călărași este de AUR! – inițiativa de suspendare a președintelui a început la Călărași…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași este de AUR! – inițiativa de suspendare a președintelui a început la Călărași…
CĂLĂRAȘI ESTE DE AUR!
Astăzi 3 noiembrie 2011, la sediul AUR Călărași, s-a desfășurat o ședință interactivă a Biroului de Conducere Județean, cu o echipă nou închegată, formată din oameni valoroși, dedicați, capabili și integri, oameni dornici de a schimba în bine comunitatea locală și cu un viitor promițător în dezvoltarea filialei. Sunt sigur că vom face treabă bună împreună și vom găsi soluții la problemele cu care se confruntă oamenii din Călărași…a declarat deputatul Călin Balabasciuc.
De asemenea, s-au stabilit obiective pentru perioada următoare, mai precis au fost trasate sarcinile și responsabilitățile fiecărui membru privind implicarea în acțiunea “Jos Iohannis”. Lista de semnături precum și toate informațiile și formularele referitoare la acțiunea suspendare le găsiți pe site-ul www.josiohannis.ro   a indicat deputatul Balabasciuc.
Întâlnirea membrilor AUR în noul sediu pe pe b-dul Republicii din zona Bălan – Călărași a constituit și oportunitatea unor discuții care au arătat că romanii ies din nou in strada să-și strige nemultumirile. Atunci va fi inceputul unor proteste care trebuie sa aiba o singura finalitate:ALEGERI ANTICIPATE! au indicat aceștia motivând creșterea nejustificată a prețurilor la carburanți, energie electrică și gaze naturale, a prețului la alimente și descriind viața tot mai grea a românului de rând care nu mai poate suporta mizeriile create de clasa politică actuală. În comentariile lor membrii AUR Călărași au descris că actualii parlamentari nu au decât soluții de compromis cu care mimează că românii sunt ajutorați în țara lor unde doar străinii au avantaje economice și financiare. Este vremea ca acestea să se schimbe – a indicat și coordonatorul principal Alexandru Buricea.
La doar două săptămâni de la înființarea filialei Lehliu Gară, Alexandru Buricea și deputatul Călin Balabasciuc pun bazele dialogului și comunicării deschise cu cetățeanul și în mun. Călărași, arătând că soluțiile de viitor ale acestui partid vor decuge din consultarea publică cu cetățenii. Românii  vor indica prioritățile de urmat în țara lor și nu străinii trădători de țară și vânzătorii de neam, cei care ne obligă să trăim din ce în ce mai greu – au arătat în discuțiile lor.
Alexandru Buricea: Nu avem nici o îndoială că filiala noastră se va dezvolta repede și sănătos. Avem oameni de nădejde la Călărași și susținerea totală a conducerii partidului. Astea au fost concluziile întâlnirii de ieri, de la sediul AUR Călărași, a spus acesta încheind că ușile partidului sunt deschise pentru românii care vor să își ajute țara în clipele grele prin care trece.