Călărași. După bătaia în grup cu bâte, topor, cuțit de la spălătorie a fost reținut un bărbat…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. După bătaia în grup cu bâte, topor, cuțit de la spălătorie a fost reținut un bărbat…

REȚINUT PENTRU TULBURARE A ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE, LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE ȘI DISTRUGERE

 

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de  tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

La data de 13 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că la o spălătorie auto  este un scandal.

În fapt, în jurul orei 12.30, un bărbat, de 39 de ani, s-a deplasat cu autoturismul personal la sediul unei spălătoriei auto, din municipiul Călărași, unde a avut un conflict spontan cu lucrătorii societății. Ulterior, bărbatul a revenit la aceeași adresă împreună cu alte persoane, iar în urma conflictului, un tânăr în vârstă de 19 a fost rănit în zona membrelor inferioare. De asemenea, au fost provocate distrugeri unei motociclete și mai multor bunuri aflate pe terasa.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 39 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

 Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentat Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă.