Călărași: Distrugerea trotuarelor de pe str. Grivița continuă în plină iarnă

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Distrugerea trotuarelor de pe str. Grivița continuă în plină iarnă

În timp ce liberalilor din Călărași li se împart funcții în București și aceștia își desfășoară  programul prin navetă în minunatul nostru municipiu, administrația Drăgulin nu se oprește. Lucrările de excavare a trotuarelor pe strada Grivița ccontinuă în plină iarnă, chiar dacă nici un metru din cca 1,5 km de trotuare nu au fost asfaltate. Cetățenii, locatari pe strada Grivița  sunt disperați și declară că în veci nu vor mai vota pe liberali la conducerea Primăriei Călărași. Ei acuză că lis-au tăiat nejustificat pomii din fața caselor, s-au desființat zonele verzi. Mai mult, ei acuză cum vor fi obligați să își realizeze branșamente subterane la acele cutii pentru utilități ca internet, televiziune, energie electrică, în urma desființării branșamentelor individuale. 

Cel mai mare disconfort este cauzat de excavarea în plină iarnă și realizarea de gropi pe stradă tronson de la str Dobrogei către Libertății. Un utilaj tip buldoexcavator s-a prezentat astăzi 21 ianuarie și 3 salahori încărcau molozul, bucățile de piatră și asfalt în grămezi pe marginea șoselei, de unde nu se știe cînd vor fi încărcate. Lumea, în special cei vărstnici îl acuză pe primarul liberal Daniel Drăgulin că nu este în stare să asfalteze 1 metru din această stradă, obligîndu-i să circule numai pe șosea fiind expuși accidentelor auto. Poliția rutieră este bine mersi, așa cum o cunoaștem nu ontervine să reglementeze circulația pietonală pe strada Grivița. L-am întreba pe insp șef Iorga dacă dumnealui circulă pe strada Grivița și vede cum este traficul pietonal. Este legal?

Ce spuneți dle primar…pe unde trebuie să circule pietonii și cît timp va dura până asfaltați trotuarele acestea, întreabă proprietarii de la imobilele din fotografii? Asta întreabă aceștia. Și vă roagă să mai lăsați politica. Mai faceți și administrație. Că s-au săturat de haosul din tot orașul creat de lucrările produse de imaginație și prin împrumuturi bancare colosale…Dvs. domnule primar dacă ați locui într-o casă ca cea din fotografie cum ați intra în curte?