Călărași: De Ziua Armatei, jandarmii saltă 3 drogați de pe str. Belșugului

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: De Ziua Armatei, jandarmii saltă 3 drogați de pe str. Belșugului

Trei tineri din municipiul Călărași au fost depistați de jandarmii călărășeni având asupra lor mai multe pachețele confecționate din hârtie, cu un conținut de  fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv. Astfel, ieri  24/25 octombrie, a.c., în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare pe strada Belșugului, din municipiul Călărași, a surprins trei bărbați în timp ce își confecționau țigarete artificiale.

După efectuarea legitimării și a controlului corporal preventiv, asupra acestora jandarmii au identificat 44 pliculețe din hârtie ce conțineau fragmente vegetale de culoare galben – verzuie, susceptibile  a avea efecte psihoactive. Conform declarațiilor tinerilor, produsele erau pentru consum propriu.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, ce au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.