Călărași. Consilierii au votat creșterea tarifelor REBU de la 1 ianuarie 2022. Iată de ce…VIDEO

o zi ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Consilierii au votat creșterea tarifelor REBU de la 1 ianuarie 2022. Iată de ce…VIDEO

Astăzi 25 noiembrie 2021 consilierii locali din mun. Călărași au aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat special domnului Coman Liviu în vederea exercitării atribuţiilor Municipiului Călăraşi în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ECOMANAGEMENT SALUBRIS.

 VIDEO

De menționat că viceprimarul Coman a fost mandatat prin dispoziția primarului Marius Dulce pentru a reprezenta mun. Călărași anterior acestui proiect. Secretarul a prezentat că votul de astăzi a fost dat pentru majorarea tarifului la gunoi. 14 voturi au fost pentru creșterea tarifelor REBU, 7 nu au votat pentru creșterea tarifelor. Viceprimarii au convins că în acest an REBU nu au operat vreo majorare de tarife, suportând creșterile salariale, creșterea prețului la carburant și alte costuri ale procesului de colectare, transport și selectare al deșeurilor.

 VIDEO