Călărași: Căldura nu oprește pe inspectorii ITM să efectueze controale. Iată unde…

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Căldura nu oprește pe inspectorii ITM să efectueze controale. Iată unde…

COMUNICAT

In săptămâna 01 – 05.07.2019, ITM Călăraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: agricultură, comerţ, construcţii, transporturi, confecţii textile, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, activităţi ale muzeelor, fabricarea de mobilă, prelucrarea datelor şi administrarea paginilor de web, coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare, alte domenii de activitate.

Rezultatul controalelor:

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă –  au verificat 22 de angajatori, 2 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 20000 de lei . Au fost dispuse 8 măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate in muncă – au efectuat 13 controale, 13 angajatori au fost sancţionaţi, şi au fost aplicate 34 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 34 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Inspector Şef,

IORDAN IONELA