Călărași: Căldura nu-i împiedică pe inspectorii ITM să își continue controalele. Iată unde…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Căldura nu-i împiedică pe inspectorii ITM să își continue controalele. Iată unde…

COMUNICAT

 

In săptămâna 24 – 28.06.2019, ITM Călăraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: comerţ, construcţii, confecţii textile, învăţământ, baruri şi restaurante, fabricarea produselor din lapte, sevicii de administraţie locală publică, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, alte domenii de activitate.

Rezultatul controalelor:

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă –  au verificat 29 de angajatori, 7 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 27500 de lei . Au fost dispuse 50 de  măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate in muncă – au efectuat 16 controale, 15 angajatori au fost sancţionaţi, şi au fost aplicate amenzi în valoare de 5000 de lei şi 43 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 44 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

 

 

 

Inspector Şef,

IORDAN IONELA