Călărași: Brainstorming la Primărie. Consilierul primarului ne anunță că acesta mai are 3 proiecte (pe hârtie)

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Brainstorming la Primărie. Consilierul primarului ne anunță că acesta mai are 3 proiecte (pe hârtie)

Cheia marilor succese…fotografiile din biroul primarului

Minunile mari se produc acum către sfârșitul celui de al doilea mandat al lui Daniel Drăgulin. Șefii de servicii și direcții importante de prin primărie sunt aduși în biroul primarului la masa aia lungă pentru a se poza cu el, cu conducerea primăriei. În municipiu se continuă peticirea șoselelor cu pământ galben și piatră. Disconfortul cetățenilor este foarte important pentru primar și echipa lui. La fel și mirosurile tari pentru care trebuie aduși ziariștii cu nasul fin ca să le depisteze.

 

Bunăstarea va cuprinde încet-încet tot municipiul

Andrei Klein, consilierul important al primarului, ne anunță cu mândrie pe paginile de socializare că, iată… la sfârșitul lui 2018 primăria a mai depus alte 3 proiecte pe lângă multe nenumărate necesare dezvoltării municipiului nostru minunat. Trebuie înființat un centru pentru activități educative și culturale în cartierul Livada unde ni se spune că există o zonă urbană marginalizată, alta decât cele identificate în Atlasul zonelor urbane marginalizate. Soluția pentru eradicarea sărăciei a fost descoperită prin construirea unei clădiri destinate utilizării publice pentru activități educative, culturale și recreative în zona marginalizată Livada. În locul băii publice ce trebuia terminată aici acum vreo 3 ani, strada Violonist Ion Voicu va avea racordare la canalizarea de pe străzile vecine. Lucrările de introducere a canalizării pe strada Violonist Ion Voicu vor fi executate cu fonduri din bugetul local.

Sală de sport pentru…ocuparea forței de muncă din cartierul Cărămidari

Și în cartierul Cărămidari, primăria a descoperit o zonă defavorizată, unde sărăcia trebuie eradicată. Aici trebuie să aibă loc dezvoltarea bazei materiale destinate activităților educative, culturale și recreative. Sunt cerințe cerințelor minime privind capitalul uman, ocuparea forței de muncă și locuire spune consilierul primarului pe paginile de socializare unde se prezintă fapta măreață.

Trebuie construită o sală de sport la Școala nr 7 și atenție mare…modernizarea  structurii rutiere și  a structurii trotuarelor de pe strada Oborului. Aici de fapt șoseaua este groapă lângă groapă, nu există canalizare iar trotuar doar pe o parte a străzii, unde pietonii sunt stropiți cu apa din bălțile de pe șosea. Nu ni se spune când vor începe producerea minunilor ci doar costurile lor. În acest timp populația trebuie să se pregătească moral pentru a nu fi luată prin surprindere de bunăstarea bruscă. Sala asta de sport este soluția eradicării sărăciei și aici în Cărămidari?