Călărași. Bețivanii aflați la volan pe drumurile publice nu au cum să scape de polițiști

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Bețivanii aflați la volan pe drumurile publice nu au cum să scape de polițiști

Depistați de polițiștii rutieri sub influența băuturilor alcoolice

 

 În seara zilei de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat pe strada Bulevardul Republicii, din municipiul Călărași, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea un vehicul, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentrație alcoolică de  0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea șofer, un tânăr de 20 de ani, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în comuna Gâldău, județul Călărași, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

Au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, totodată, fiindu-le suspendate permisele de conducere pe o perioadă nedeterminată, până la soluționarea cauzelor.