Călărași: Bazinul de înot didactic poartă numele fostului primar Drăgulin. VIDEO

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: Bazinul de înot didactic poartă numele fostului primar Drăgulin. VIDEO

Astăzi 25 feb.2021 Viorel Ivanciu, lider de grup al PNL l-a rugat pe Marius Dulce ca să își retragă propunerea de inițiator  pentru Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii ,,dr. ing. DANIEL ŞTEFAN DRĂGULIN”, bazinului de înot didactic situat în municipiul Călăraşi, Bulevardul Republicii, nr. 2C, judeţul Călăraşi.

 VIDEO

După ce a mulțumit, Ivanciu a spus că este obligația grupului PNL și nu a PSD ca să facă o astfel de propunere…Ceea ce s-a și întâmplat. În expunerea de motive  s-a arătat că asigurarea unor condiții optime pentru realizarea de performanțe școlare  pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă prin practicarea înotului este un demers al fostului primar Daniel Ștefan Drăgulin.

 

În document s-a mai arătat că dorința sa de formare și perfecționare l-a însoțit permanent, el fiind un promotor al educației pe tot parcursul vieții.

Trebuie menționat că un cetățean a cerut dreptul de a formula o interpelare. În cadrul acesteia și-a exprimat nemulțumirea că nu îl interesează cum se numește bazinul de înot. El cere ca acesta să fie funcțional. Ce răspuns primește de la primarul Dulce…

 VIDEO