Călărași/ arestat pentru trafic de persoane

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași/ arestat pentru trafic de persoane

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –B.T. Călărași, cercetează un bărbat bănuit de trafic de persoane. Cel în cauză a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au efectuat două percheziții domiciliare, în orașul Fundulea, județul Călărași, la un bărbat, de 37 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2018, bărbatul ar fi racolat 2 tinere, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția pe Autostrada A2 și pe șoseaua de centură a municipiului București.

Cel în cauză a fost condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, magistrații din cadrul Tribunalului Călărași au emis pe numele său un mandat de  arestare preventivă, pentru 30 de zile.