Călărași. Alt derbedeu fără permis a fost dus la arest de către polițiști

6 zile ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. Alt derbedeu fără permis a fost dus la arest de către polițiști

Reținut de polițiști pentru conducere fără permis

În seara zilei de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași au efectuat semnal de oprire unui vehicul, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare în vederea sustragerii.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din municipiul Călărași, fiind oprit pe strada Aleea Garajului, iar la volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani.

În urma verificării efectuate de polițiști s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, ulterior a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.