Călărași. 7 șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier au fost sancționați

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași. 7 șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier au fost sancționați
BILANȚUL SFÂRȘITULUI DE SĂPTĂMÂNĂ
În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din acest weekend, polițiștii au intervenit la 100 de sesizări ale cetățenilor. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 7 șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au dispus o măsură preventivă.
În perioada 24-26 noiembrie a.c., aproximativ 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Polițiștii au intervenit la 100 de evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au organizat 32 de acțiuni.
Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 38 de infracțiuni, a fost prinsă în flagrant o persoană, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 259 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 81.000 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 2 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.