Călărași: 2 polițiști locali au săltat 2 tineri care aveau asupra lor canabis, pentru consum… Iată faptele…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: 2 polițiști locali au săltat 2 tineri care aveau asupra lor canabis, pentru consum… Iată faptele…

Astăzi 25 iunie 2019, orele 16, agenții de Poliție Locală Constantin Andrei și Simion Marian, aflați în patrulare pe strada Florilor, în dreptul blocului H22, în spate la parcul Florilor, au observat că pe o scară interioară se consuma bere.Trecând la legitimarea persoanelor, respectiv a 2 tineri de 29 și 34 ani, constatînd că au asupra lor  muguri de canabis, foițe și o râșniță.

Tinerii au fost predați Poliției municipale spre continuarea cercetărilor. Asupra lor s-a găsit 0.50 grame canabis, pe care au declarat că vroiau să îl consume… Șeful Poliției locale Anghel Daniel a declarat că efective ale Poliției locale vor participa cu efective de polițiști de la Poliția mun. Călărași și cu jandarmi la acțiuni de combatere a traficului cu substanțe interzise. Sunt vizate mai multe zone de interes operativ asupra cărora există date și informații privind vânzarea sau chiar consumul de astfel de substanțe. Vizavi de acest aspect, viceprimarul Dragoș Coman a declarat că preocuparea Primăriei va continua la începerea anului școlar, prin proiectele de educație în școli, sau organizarea de întâlniri cu factorii responsabili. Importante sunt și sistemul de supraveghere video al municipiului care a fost extins și prin care vor fi monitorizate anumite locații din zona parcurilor sau altele.