Călărășeanul Florin Tămășanu a fost selecționat în lotul de culturism ce va reprezenta Romania la campionatele mondiale de la Budapesta

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărășeanul Florin Tămășanu a fost selecționat în lotul de culturism ce va reprezenta Romania la campionatele mondiale de la Budapesta

In perioada 04-06 octombrie 2019 au avut loc la Sibiu campionatele nationale de juniori si masters la culturism si fitness. Clubul sportiv Fortus Calarasi a fost prezent la acest eveniment cu 4 sportivi depasindu-si obiectivul propus, anume cucerirea a 2 medalii. Rezultatele clubului Fortus sunt urmatoarele :

Florin Tamasanu cat. men’s physique +178 cm juniori mari a cucerit titlul de campion national si medalia de aur.

Catalin Dumitru cat. Culturism +70 kg juniori mici a cucerit titlul de campion national si medalia de aur.

-Damian Fusea cat. Classic physique juniori open a cuerit medalia de argint.

-Stefan Nan cat. men’s physique +178 cm juniori mici a ocupat locul IV.

In urma rezultatului foarte bun si a formei de exceptie Florin Tamasanu a fost selectionat in lotul de culturism ce va reprezenta Romania la campionatele mondiale ce se vor desfasura la Budapesta in perioada 22-24 noiembrie 2019.

Rezultatele obtinute in acest an ne tin in continuare in topul fruntas al culturismului Romanesc dandu-ne sperante pentru anul viitor.

Multumesc inca o data sportivilor pentru rezultatele obtinute care vin in urma unei pregatiri exemplare si a unui efort deosebit .

Multumesc cu sinceritate mass-mediei Calarasene care m-a ajutat intodeauna in mediatizarea acestui frumos sport.

Cu deosebit respect pentru toti Calarasenii,

                                                                       Presedinte al C.S. Fortus Nelu Basfalion.