C.J. & C.J.C.C. organizează Festivalul Național de Colinde, tradiții și obiceiuri de iarnă: Clinchet de Argint pe Aripi de Colind. 15 – 16. 12. 2023

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru C.J. & C.J.C.C. organizează Festivalul Național de Colinde, tradiții și obiceiuri de iarnă: Clinchet de Argint pe Aripi de Colind. 15 – 16. 12. 2023
C.J. & C.J.C.C. organizează Festivalul Național de Colinde, tradiții și obiceiuri de iarnă: Clinchet de Argint pe Aripi de Colind. 15 – 16. 12. 2023. Manifestarea are sprijinul Ministerului Educației, Palatului Copiilor și Inspectoratului Școlar Județean Călărași. Festivalul Național de Colinde, tradiții și obiceiuri de iarnă: Clinchet de Argint pe Aripi de Colind se află la ediția a 8 – a și face parte din cadrul Festivalului Național de Folclor: La fântâna dorului.
Evenimentul se desfășoară pe raza județelor Arad, Botoșani, Călărași, Ialomița, Brăila, Bacău, Prahova și Suceava. Intrarea va fi liberă iar evenimentul va începe  pe 15 decembrie fiind găzduit la Sala Barbu Știrbei.
Pe 16 dfecembrie ora 15 în Foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași se va desfășura lansarea de carte: Poftiți la masa strămoșilor noștri, volum editat sub egida Asociației Regatul Sânzienelor.