C.J.C.C.: ‘ Navrom’ – cea mai potrivită locație pentru spectacole care corespunde normelor impuse!

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru C.J.C.C.: ‘ Navrom’ – cea mai potrivită locație pentru spectacole care corespunde normelor impuse!

 

Reporter: De la 1 iunie au devenit posibile  spectacolele în aer liber, la Călărași avem o locație care să corespundă  normelor impuse?

 

Virgiliu Diaconu: Așa este, de la 1 iunie sunt posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori. Dar pe lângă limitarea numărului de spectatori trebuie să ținem cont de distanțarea socială, un control foarte strict la intrare și evident respectarea normelor de igienă. La Călărași cea mai potrivită locație unde  se pot organiza spectacole și unde se pot respecta normele impuse, este baza sportivă ‚Navrom’.

Reporter: Această locație a mai fost folosită pentru spectacole?

 

 Virgiliu Diaconu:  Ani de zile această locație a fost folosită de Centrul de Cultură pentru organizarea de evenimente cum ar fi Festivalul Flori de Mai’, Festivalul ‚Hora Mare’, concerte dar și cinematograf în aer liber! Și așa cum știm, la acest moment cinematografele sunt închise, dar sunt acceptate cele în aer liber. Această locație se pretează și pentru punerea în scenă a pieselor de teatru, pentru care s-a realizat deja achiziția de la începutul anului .

 

 

Reporter: Ce urmează să faceți pentru ca această locație să poată fi folosită pentru evenimente culturale?

 

Virgiliu Diaconu:  Având în vedere parteneriatul  încheiat cu Primăria Călărași, precum și interesul comun al celor două instituții, de a oferi călărășenilor evenimente cultural-artistice cât mai diverse am solicitat Primăriei Municipiului Călărași să ne pună la dispoziție această locație.

 

Reporter: Asta înseamnă că în curând, la Călărași, vom putea  avea spectacole.

 

Virgiliu Diaconu: Da. Dacă Primăria ne pune la dispoziție locația,  noi deja ne-am gândit la câteva evenimente următoare.