C.J. anunță Proiectul „Bursele stART” dezvoltat de Școala de Valori, cu susținerea Provident

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru C.J. anunță Proiectul „Bursele stART” dezvoltat de Școala de Valori, cu susținerea Provident
Proiectul „Bursele stART” dezvoltat de Școala de Valori, cu susținerea Provident, deschide înscrierile pentru generația de bursieri 2024.
 Ce sunt Bursele stART?
Ediția din acest an a programului Bursele stART, dezvoltat de Școala de Valori în parteneriat cu Provident Financial România, cu sprijinul Ministerului Educației, oferă o șansă unică pentru tinerii talentați din întreaga țară să-și dezvolte pasiunile artistice.
 
Acești tineri vor primi burse individuale în valoare de 8.000 de lei pentru a-și achiziționa echipamente, cursuri și alte materiale care să îi ajute să-și dezvolte pasiunea.
Cui se adresează proiectul?
Bursele stART sunt deschise pentru elevii de liceu din clasele a IX-a până la a XII-a care au dovedit un talent remarcabil în domeniile menționate anterior.
✔️Aceștia trebuie să demonstreze nivelul lor de performanță și talent printr-un portofoliu. Programul are în vedere selecția a câte 10 tineri pentru fiecare dintre cele 5 categorii: pictură, desen, muzică, dans și artele viitorului (vlogging, scriere creativă sau fotografie).
Înscriere și detalii suplimentare:
Data limită pentru înscriere: 29 octombrie 2023.
https://bstart.scoaladevalori.ro/login.