Bunul plac continuă sub administrația liberală din com. Borcea?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Bunul plac continuă sub administrația liberală din com. Borcea?

În fața Primăriei din com. Borcea domnesc gunoaiele. Ele sunt aruncate de cetățeni chiar în fața biroului lui Nedelcu Aniel, cel mai mândru primar liberal din județ. La geamurile biroului său au crescut și buruienile. Ele au ajuns să astupe geamul de la biroul primarului, loc unde este găsit foarte rar…Imaginea de gospodar este greu de întreținut, spun oamenii din comună, nemulțumiți. O să propunem o acțiune de voluntariat pentru strângerea gunoaielor din fața Primăriei spun aceștia.
În multe locuri din comună, canalizările și șanțurile sunt acoperite cu gunoaie, pentru că administrația liberală are ca preocupare campania electorală, și mai puțin curățarea canalizărilor. În multe locații prin șanțuri de pe șoseaua principală au crescut boscheții…
Vrem să vedem că taxele și impozitele ce le plătim la Primărie sunt folosite corect spun cetățenii – arătând spre canalizările pline de gunoaie ca din fotografiile următoare.

img_20161127_115853

 

img_20161127_115825

 

Cetățenii sunt nemulțumiți de administrația liberală din. com. Borcea. Am fost păcăliți ca să-i votăm și au uitat ce ne-au promis – spun oamenii. La Căminul Cultural afară este vopsit gardul, și înăuntru este leopardul…spun oamenii. Au pus în fața Căminului niște tobogane și două bănci, ca și când aici este un obiectiv turistic… Geamuri termopan au montat numai pe fațadă ca să se vadă bine de alegători și presă, pentru că în spate nu sunt deloc ferestre. Gunoaiele și buruienile au crescut pe lângă clădire iar pe uși sunt fixate niște placaje. Pereții sunt igrasioși, plini de mucegai pe pereții clădirii apa pluvială curgând de pe acoperiș…continuă oamenii.

Cetățenii spun că în localitate, clădirea Căminului Cultural nu a mai fost folosită din 1990, nu există spectacole, filme, activități cu elevii sau destinate tinerilor din sat,  în sala pe care lacătele au ruginit. Pentru primarul liberal, cultura și tradițiile locale există numai pentru a își face campanie partidului, la mese câmpenești de ziua comunei ori electoral – spun oamenii din comună – arătând spre clădirea părăsită din imaginile următoare.

img_20161127_120528

img_20161127_120537

img_20161127_120602

Căutat pentru a confirma/ infirma spusele celor din comună primarul Aniel nu a putut fi găsit la Primărie. Este greu de găsit la serviciu, spune Din Crinel contracandidatul lui Aniel la Alegerile locale. L-am dat în judecată, spune acesta pentru că ascunde Raportul de Audit de la Primărie. Acesta trebuie să fie făcut public dar Aniel îl ține în sertar. Se pare că această lipsă de transparență nu este numai nelegală, dar ascunde și nereguli, pe care administrația liberală vrea să le continue – a continuat liderul social democrat din comuna Borcea.

din-crinel