Bugetari furati de stat

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Bugetari furati de stat
Guvernul vrea sa taie de la saraci ca sa dea la bogati.
Anunțul premierului Orban, potrivit căruia Guvernul PNL are planuri în ceea ce îi privește pe bugetari și va aproba o hotarare de Guvern cu o formă de șomaj tehnic pentru acestia. Inclusiv profesorii sunt băgați în șomaj tehnic.
Orban depășește și regimul Basescu – Boc la tăieri: 
2 săptămâni de șomaj tehnic înseamnă, la final de lună, 50% din salariu plus 75% din 50%, dar fără sporuri și nu mai mult de 75% din salariul mediu pe economie, în concluzie, 50% din salariu + 1.150 de lei maximum, că se poate și mai puțin.

Ce uita Orban e că bugetarii își cheltuiau banii tot la privat, deci, până la urmă, asta e încă o frână pusă economiei și încă o gaură dată tuturor.

Ca si in 2010, cand sectorul privat a intrat in recesiune, si acum Guvernul vrea taie din veniturile bugetarilor, in timp ce plateste veniturile privatilor.
Foarte bine face daca plateste veniturile somerilor din sistemul privat, care nu au nicio vina ca Statul a fost nevoit sa inchida activitatile economice pentru stoparea epidemiei.
 
De ce iarasi bugetarii sa plateasca aceste costuri ?
          Economia privata nu a impartit niciodata beneficiile ei bugetarilor, dimpotriva, majoritatea salariatilor la privat sunt impotriva majorarii salariilor bugetarilor si            a pensiilor necajitilor de romani
Asta pana cand necajitii de romani se vor rascula satui de atata nemernicie
 Iata mai jos si alta nemernicie a GuWernarii Orbannis. Pana cand oare ?