Budești. Primarul și viceprimarul prezintă interesul pentru școli. Iată ce proiecte vor urma… VIDEO

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Budești. Primarul și viceprimarul prezintă interesul pentru școli. Iată ce proiecte vor urma… VIDEO

Siguranța elevilor și a cetățenilor este importantă pentru primarul Ilie Mihai în loc. Budești. La toate trecerile de pietoni din localitate s-au montat 20 de  semne de circulație luminoase care vor atrage atenția conducătorilor auto să reducă viteza și să oprească dînd prioritate pietonilor aflați în traversare. Școala generală Gheorghe Manu din Budești are peste 1000 elevi iar procesul de învățământ se desfășoară în ture.

 VIDEO

Primăria derulează în prezent  un proiect european de reabilitare a școlilor. Este vorba de lucrări interioare și exterioare, envelopare termică exterioară, acoperiș, încălzire cu centrală termică, instalații termice și sanitare. După ce vom aproba bugetul săptămâna viitoare vom realiza un teren de sport cu gazon artificial pentru această școală dar și pentru celelalte.  Școala din Budești merită aceste investiții, merită realizarea de terenuri de sport în incinta fiecărei școli, pentru o dezvoltare armonioasă a fiecărui tânăr. Avem elevi olimpici și am adus aproape de școală biblioteca orășenească. Primarul și viceprimarul din Budești au prezentat o școală modernă, curată care beneficiază de investiții ale Primăriei, de condiții civilizate pentru desfășurarea procesului de învățământ.