Budești. Primarul Ilie Mihai reabilitează Secția Boli Interne a Spitalului Budești. VIDEO

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Budești. Primarul Ilie Mihai reabilitează Secția Boli Interne a Spitalului Budești. VIDEO

Budești. Primarul Ilie Mihai nu poate fi găsit decât pe teren, la muncă, acolo unde a promis că va redeschide spitalul orășenesc închis în 2011. Vrem să reabilităm fiecare construcție, pentru că putem face asta. O facem pentru oamenii care sunt obligați să facă naveta la spitalul din Oltenița sau București. Avem spital aici la Budești și obiectivul meu ca primar este să îl deschid pentru cetățeni…ne spune acesta. 

 VIDEO

Acum lucrăm la fosta Secție de boli interne a spitalului. Reparăm acoperișul care permite infiltrații de apă. Concomitent lucrăm la zugrăvelile interioare, la reabilitarea instalațiilor. Vom avea vreo 20 de paturi și medic specalist, personal de specialitate încadrat. Ne facem treaba zi de zi veți vedea la noi un progres al lucrărilor. Folosim resursele primăriei, salariații. Am sponsorizat personal lucrările și sunt binevenite orice sponsorizări sau ajutor sub formă de muncă. Oamenii sunt receptivi, știu cât de util este spitalul pentru noi budeștenii și nu numai. Facem lucruri bune pentru oameni. De asta am venit la primărie – a arătat primarul orașului Budești, Ilie Mihai.

 VIDEO