Budești. Primarul Ilie Mihai a reparat Școala din Aprozi. Iată și alte proiecte & lucrări…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Budești. Primarul Ilie Mihai a reparat Școala din Aprozi. Iată și alte proiecte & lucrări…

Școala din Aprozi a fost reabilitată. Din puținele fonduri financiare și cu ajutorul unor sponsori, primarul Ilie Mihai a efectuat lucrările de reparații la clădirea degradată a școlii din Aprozi. Reparațiile acoperișului, tencuielile și zugrăveala au avut partener nu numai pe primarul din Budești ci și o echipă de meșteri pricepuți, dar mai ales vremea bună. Și închiderea școlilor datorită măsurilor impuse de pandemie permite efectuarea de mici lucrări, reparații la instalații, pavaje, montarea de mobilier.

Vestea bună pentru cetățenii din localități este nu numai că primarul Ilie Mihai s-a ținut de cuvânt și a pietruit localitățile. O serie de proiecte au fost depuse pentru finanțare prin programul național Anghel Saligny. Dezvoltarea localității se va face după regula…mai întâi se realizează lucrările de canalizare si alimentare cu apă și apoi asfaltare. Acestea sunt cerințele impuse de guvern, iar primăria Budești are avantajul unui progres al lucrărilor de canalizare și extindere rețea de apă. Mai mult, primarul are un aliat de nădejde: senatorul PNL Ciprian Pandea, omul care a adus dezvoltarea în multe comunități fără a ține cont de orientarea politică a primarilor.

Pe lângă proiectele de asfaltare depuse, Ilie Mihai a promis ceva important comunității din Budești. Reabilitarea Spitalului și darea în funcțiune acolo a unui Centru social. Nu va fi doar o linie de gardă ci un ansamblu integrat de servicii medicale. Preocuparea actuală a primarului Ilie Mihai este nu numai găsirea finanțării ci și a cadrelor medicale care sunt dispuse să lucreze în acest spital. Deja a luat legătura cu mai mulți medici și asistente/ vom informa la timpul oportun.

În altă ordine de idei, mâna de gospodar se vede la primăria Budești. Ilie Mihai a reușit achiziția unui buldoexcavator pentru primărie și l-a pus la treabă din primele zile. Încărcarea gunoaielor, curățenia șanțurilor, îndreptarea porțiunilor denivelate sau surpate, unde s-au făcut lucrări de canalizare, deszăpezirile ce urmează sunt mult eficientizate prin folosirea unui astfel de utilaj și nu prin închirierea altora. Aflăm de la primarul Ilie Mihai că are multe idei puse deja în dezbatere cu cetățenii și consilierii locali privind amenajarea centrului orașului. Nici satele nu vor fi uitate…