Budești: Cetățenii vin cu propuneri în Consiliul Local. Primarul este receptiv acestora. Video

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Budești: Cetățenii vin cu propuneri în Consiliul Local. Primarul este receptiv acestora. Video

Drumurile către normalitate se văd cu ochiul liber la Primăria din Budești. Primarul Nae Sinel descrie cum proiectele sale destinate dezvoltării comunității se bucură de sprijinul guvernului, prin alocarea de fonduri. Prioritățile la Budești sunt nu numai pentru oraș ci mai ales pentru satele aparținătoare unde se dorește realizarea lucrărilor de apă, canalizare și apoi de asfaltare. Un alt proiect ambițios al primarului este introducerea de gaze naturale. Nae Sinel se bucură de ajutorul unei echipe noi la Primăria Budești, cu care se dorește a se realiza lucruri bune. Viceprimarul Nae Florin/ PSD este zilnic pe teren, prioritatea sa fiind aceea de a avea localtiățile curate pentru Paște. A reușit acest lucru și face un apel pentru păstrarea curățeniei.

 

În ședința de Consiliu local cetățenii, vin cu diferite probleme sunt interesați de ordinea de zi și de aspectele discutate. Ei cer noii echipe a primarului seriozitate și îi garantează că vor fi alături de acesta. Lucrurile bune merg în direcția dorită de primar, acesta arată cât de greu a fost și descrie prioritățile de urmat.