Bucurie mare! Telefonul mobil a fost găsit și returnat de către un jandarm…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Bucurie mare! Telefonul mobil a fost găsit și returnat de către un jandarm…

În data de 13 decembrie a.c. în jurul orei 16:30, plutonier major Carată Lucian, subofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, în timp ce se deplasa către Policlinica nr. 3 Călărași, a găsit pe stradă un telefon mobil tip smartphone. Subofițerul a luat imediat legătura cu un echipaj  de patrulă mixtă aflat în serviciu, predând bunul găsit în vederea restituirii.

După efectuarea de verificări a fost identificată ca și păgubită o persoană de sex feminin, iar echipajul sa deplasat  la domiciliul acesteia, returnându-i telefonul.

Proprietara a mulțumit colegilor pentru professionalism și spirit civic, totodată declarând că, pe viitor, va acorda o atenție sporită protecției bunurilor proprii.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași se bucură pentru că are în rândurile sale militari care aduc ajutor cetățenilor și îi informează pe această cale că pot apela cu încredere la jandarmii călărășeni pentru problemele cu care se confruntă.