BRAI – CATA continuă campania de toamnă pentru un oraș curat…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru BRAI – CATA continuă campania de toamnă pentru un oraș curat…

Începută acum sub coordonarea viceprimarului Dragu Nicolae, acțiunea de curățenie a municipiului continuă în forță. Astfel zilnic sunt organizate acțiuni la intrările în municipiu, în parcări și zonele aglomerate ale municipiului. Acționăm cu efecive umane acolo unde sunt parcate autoturisme și autospecialele noastre nu sunt eficiente. Tot cu efective umane acționăm pentru a curăța rigolele de pământ și vegetația ce a crescut în acesta. Disconfortul cetățenilor trebuie să fie minim și de aceea ne coordonăm eficient activitatea cu efective umane – ne comunică reprezentantul societății Brai – Cata.

Brai – Cata este un recunoscut serviciu public care se ocupă cu curățenia din mun. Călărași. Brai-Cata activează în România  și în domeniul managementului integrat al deșeurilor încă din anul 2000, timp în care a devenit un jucător important de pe piață. Experiența acumulată, valorile promovate, investițiile realizate și calitatea serviciilor au plasat compania în topul firmelor cu capital privat românesc. Investițiile, infrastructura, resursele umane și parteneriatele pe termen lung au contribuit la o continua expansiune, Brai-Cata având ca obiectiv să devină lider național în domeniul managementului integrat al deșeurilor. Rolul pe care Brai-Cata îl deține în piața serviciilor de salubritate management al deșeurilor se completează cu dorința de a fi un model pentru celelalte companii, investițiile în protecția mediului, protecția muncii și programele de responsabilitate socială susținând aceste lucruri.

 

Bancu Petre/ director BRAI CATA Călărași: Prin proiectele realizate de către BRAI CATA Călărași dorim să ne implicăm activ în comunitatea noastră pentru responsabilizarea și educarea atât a copiilor, cât și a unor adulți pentru a păstra un oraș curat în care să ne bucurăm de spații verzi, străzi curate și un aer curat. Societatea noastră este specializată în salubrizare stradală. Astfel Activitatea de maturat, spalat, stropit si întretinere a cailor publice, în conditiile legii, în municipiul este asigurată eficient. Activitatea noastră se realizează și prin deszăpezirea localității iarna respectiv prin curatire si de transport al zapezii de pe caile publice si de mentinere in functiune a acestora pe timp de polei sau de inghet.

Ne implicăm activ în activ in actiuni de protectie a mediului prin constientizarea si educarea tinerilor si nu numai in acest sens. Avem datoria fata de copiii nostri sa le lasam un Pamant curat si fara factori poluanti. Salubrizarea reprezinta totalitatea operatiunilor si activitatilor necesare pentru pastrarea unui aspect salubru al localitatilor. O realizăm pe raza mun. Călărași cu cca. 100 persoane și autospeciale adecvate curățeniei stradale. Compania noastră investește în fiecare an pentru dotarea cu astfel de autospeciale. Probabil ați observat și la Călărași noi tipuri de utilaje pe care le folosim pentru curățenia aleilor din parcuri sau trotuare. Este important pentru noi curățenia permanentă a orașului. Aceasta trebuie realizată în parteneriat cu cetățenii. Educația civică este importantă și acțiunile de conștientizare privind respectul față de localitatea noastră.